Köszöntjük a Csillagszem Waldorf Óvoda honlapján!

A honlapunk segítségével szeretnénk segítséget nyújtani az óvodaválasztáshoz, szeretnénk minél több szülő érdeklődését felkelteni a Waldorf-pedagógia iránt. Mindezt nemcsak pedagógiai írások, hanem óvodai életképek segítségével is.

 

Kedves Szülők!

2017. szeptember 28-án, csütörtökön 17.00-18.30 óra között Szülői Estet tartunk a Kisovi iránt érdeklődő családok részére. Ezen az esten a Kisovis délutánok tematikájáról, az együttlét szokásairól, szabályairól lesz szó érintve a Waldorf-pedagógiát is.

Bővebb információ a Kisovi menüpont alatt található.

Várunk mindenkit szeretettel (most még gyerekek nélkül)!

 

Kedves Érdeklődők!

2018. március 1-én, csütörtökön 17 órától Tájékoztató Szülői Estet tartunk elsősorban azon szülők részére, akiknek a gyermeke 2018 szeptemberében óvodát kezdene. A Szülői Esten bemutatkoznak a pedagógusok, szó lesz a Waldorf-pedagógiáról, az óvodai mindennapjainkról. A felvételi folyamat ezzel a Szülői Esttel kezdődik, majd az egyéni beszélgetésekkel folytatódik előre egyeztetett időpontokban.

A 2018/2019-es tanévre jelentkezni írásban, a jelentkezési lap kitöltésével lehet. Jelentkezési lap letölthető az óvoda honlapjáról.

Jelentkezési határidő: 2018. március 29.

A felvétellel illetve a Tájékoztató Szülői Esttel kapcsolatban további információ kérhető a kora délutáni órákban a 20/533-4284-es telefonszámon.

Várunk mindenkit szeretettel!